Puheterapiaan Toimitusehdot

 

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostitse lähetettävällä tilausvahvistuksella. Jos tilaatte laskulla tai postiennakolla tarkistakaa aina tilausvahvistuksen tiedot mahdollisimman pian, jotta mahdolliset virheet ehditään korjata ennen paketin lähettämistä.

Jos käytössäsi ei ole sähköpostia,

ole ystävällinen ja ota yhteyttä puhelimitse p. 0400-414474, niin voimme tarkistaa tilauksen tiedot yhdessä ja saat myös maksuun tarvittavat pankkitiedot puhelimessa.

Hinnat

Verkkokaupassa näkyvät hinnat ovat lopullisia myyntihintoja (alv 0, alv-laki 3. pykälä).

Maksaminen

Oletusmaksutapa on ENNAKKOMAKSU, jolloin tilaus maksetaan ennen tuotteiden lähettämistä. Kun tilauksesi on käsitelty, saat sähköpostiisi liitetiedostona laskun, josta näet tilinumeron ja summan. Viitenumeroa ei tarvitse käyttää jos maksaessa kirjoittaa viestikenttään tilaajan nimen. Tilaus siirretäään postin kuljetettavaksi heti kun tieto maksutapahtumasta on saapunut. Jos laskua ei tunnu kuuluvan, on syytä tarkistaa roskapostilaatikko!

POSTIENNAKOLLA tilattaessa tilaus pyritään lähettämään mahdollisimman pian tilauksen vastaanottamisesta. Postiennakkolisä on 5,20 € ja se lisätään tilauksen loppusummaan.

LASKU on pääasiassa yhteisöille ja ja rekisteröityneille yrityksille tarkoitettu maksutapa, jossa lasku lähetetään erikseen ilmoitettuun laskutusosoitteeseen tai sähköpostiin ja sen voi maksaa myöhemmin. Tuotteet lähetetään heti. Laskutuslisä 3,00 € lisätään tilauksen loppusummaan. 

Lähetyskulut

Postipakettina toimitettavien tilausten loppusummaan lisätään lähetyskulut 8,00 €. Jos tilattujen tuotteiden yhteishinta jää alle 10 €, lähetyskulut ovat 4 €. Halutessanne voitte valita toimitustavaksi myös Ovelle-paketin, joka toimitetaan suoraan tilauksessa mainittuun osoitteeseen. Ovelle -paketin lähetyskulut ovat 14 € ja ne lisätään tilauksen loppusummaan. 

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan viikon sisällä maksutapahtumasta tai tilauksesta (lasku / postiennakko). Suurin osa tilauksista saadaan postiin jo saman päivän aikana tai viimeistään seuraavana päivänä tilauksen saapumisajasta  ja postin lähtöajoista riippuen.

Logopediset ei vastaa postin toiminnasta johtuvista viivästymisistä.

Palautukset

Käyttämättömillä ja avaamattomassa tuotepakkauksessa olevilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Asiakastietosuoja

Tilausten, palautteiden tai muidenkaan yhteydenottojen välityksellä saatuja nimi-, osoite-, tai tilaustietoja ei luovuteta edelleen.