Syy ja seuraus. Paketti-tarjous, jossa Cause and Effect isot kuvakortit + Guess What? Pocket ColorCards. Yhteishintaan 40 €!

40,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: Syyseuraus - tarjous

Syy ja seuraus. Paketti-tarjous, jossa Cause and Effect isot kuvakortit + Guess What? Pocket ColorCards. Yhteishintaan 40 €!

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Pocket Colorcards Guess What on ihanteellinen ”reissu-terapeutin” materiaali. Pieneen tilaan mahtuva korttipakka sisältää 18 kahden kortin (75mm /115mm) tapahtumasarjaa (ensin – sitten). Monet korteissa kuvatut tapahtumat ovat lapsille tuttuja arkipäivän sattumuksia ja tapahtumia. Nämä helpot kahden kortin sarjat opettavat lasta ymmärtämään, kuinka yksi asia johtaa toiseen. Tämä on tärkeä pohja aikakäsityksen kehittymiselle. Yksinkertaisimmillaan korttien avulla voidaan herätellä lapsen sarjallista ajattelua etsimällä samaan tilanteeseen kuuluvia korttipareja ja myöhemmin tapahtumien ajallista hahmottamista laittamalla kuvat oikeaan järjestykseen. Korttien avulla voidaan opetella myös lauseiden muodostamista ja rikastamista, kertomista, kuvailemista, tarinoiden keksimistä ja kysymyksiin vastaamista.

VINKKI! Kortteja voi käyttää muistipelin tavoin.

KOHDETAIDOT: Tapahtumien ajallinen hahmottaminen, päättelytaidot

Cause and Effect isot kuvakorttit: Paketti sisältää 48 päällystettyä korttia, jotka muodostavat 24 kuvakorttiparia. Korttiparin ensimmäinen kortti kuvaa alkutilannetta tai tapahtumaa ja toinen mahdollista seurausta. Kuvaparit muodostavat monen tasoisia tapahtumia sekä suoria syy-seuraustilanteita että pidemmän ajan kuluessa tapahtuvia ja monimutkaisempaa ennustavaa ajattelua vaativia asioita. Kuvissa on positiivisia ja negatiivisia tilanteita ja kaiken ikäisiä ihmisiä. Kortit sopivat sekä lasten että aikuisten kanssa käytettäviksi. Kortin koko on 148 x 148 mm.

VINKKI! Kuvat soveltuvat hyvin myös yksinkertaiseen loogiseen kerrontaan kun useamman kuvan kuvasarjat ovat liian haastavia. Kumpi tilanne on ensin? -kysymyksin ohjataan yksinkertaista ajallista jäsentämistä ja lukusuunnan kehittymistä.Korttiparin ensimmäinen kortti kuvaa alkutilannetta tai tapahtumaa ja toinen mahdollista seurausta. Kuvaparit muodostavat monen tasoisia tapahtumia sekä suoria syy-seuraustilanteita että pidemmän ajan kuluessa tapahtuvia ja monimutkaisempaa ennustavaa ajattelua vaativia asioita. Kuvissa on positiivisia ja negatiivisia tilanteita ja kaiken ikäisiä ihmisiä. Kortit sopivat sekä lasten että aikuisten kanssa käytettäviksi. Myös näitä kortteja voi käyttää muistipelin tavon.

Tarjous on voimassa niin kauan kuin korttipaketteja riittää.