Nalle Puh ja Minä. A. A. Milnen suosituimmat runot kauniina lahjateoksena.

10,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 000035

Nalle Puh ja Minä. A. A. Milnen suosituimmat runot kauniina lahjateoksena.

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

A. A. Milne julkaisi 1920-luvulla kaksi sittemmin klassikoksi muodostunutta lastenrunokokoelmaa. Nalle Puh ja minä -kirjaan on valittu teosten rakastetuimmat runot. Näissä riimeissä Nalle Puh esiintyi ensimmäisen kerran, mutta vain sivuroolissa. Suurin osa runoista on Milnen pojan Christopherin innoittamia, ja ne sisältävät pienten ihmisten sattumuksia, ihmeitä ja elämää – kultaisen lapsuusajan kiireettömyyttä ja suloa. 

Kirjassa on E. H. Shepardin alkuperäinen värikuvitus.

 

Nalle Puh ja minä on valikoima Kun oltiin hyvin nuoria ja Nyt ollaan kuusivuotiaita -kokoelmissa julkaistuja runoja. Näissä riimeissä myös Puh esiintyi ensimmäisen kerran, mutta vain sivuosassa. 

Suurin osa runoista on Milnen pojan Christopherin eli Risto Reippaan innoittamia, ja ne sisältävät pienten ihmisten sattumuksia, ihmeitä ja elämää – kultaisen lapsuusajan kiireettömyyttä ja suloa. Kauttaaltaan nelivärinen teos on mitä viehättävin ristiäis- tai syntymäpäivälahja ja sopii mainiosti perheen iltahetkiin yhdessä luettavaksi. 

Nalle Puhin kertomuksia sisältää Milnen suosituimpia runoja ja kuusi rakastettua tarinaa Puolen Hehtaarin Metsästä. Vuonna 2000 ilmestynyt kirja julkaistaan nyt uudella, sinisävyisellä kannella.